Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev.
2
Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí.
3
Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kukyn
|4. 12. 2016 22:33
To teda jako mám jíst guláš s chlebem a vevnitř je chleba? A nač jsou tam v receptu ty dvě lžíce mouky???
Kukyn
|4. 12. 2016 22:31
Teda, a nač jsou tam ty dvě lžíce mouky, když to mám případně zahustit chlebem? To jako mám jíst guláš z chleba s chlebem??? ;-)
Roman
|2. 12. 2016 09:53
Jiné sádlo to být nemůže? :-\
Kecy
|27. 11. 2016 14:15
Posypeme bohatě petrželkou a na obrázku trochu tymiánu :-$ proč zahustit chlebem, když se brambory rozvaří na kaši než maso změkne :-$ to je jako reklama na brick sádlo nebo na blbost?
Martina
|26. 11. 2016 12:18
Na Topkách ti to za zkopírovaní už vycinkali a tady uděláš to samé. Kopírování je zlodějina! Sluší se napsat zdroj receptu i fotky a tady projde asi všechno.