• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broumovský guláš
Napište svůj komentář k receptu

Broumovský guláš

autor: Katka37
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broumovský guláš
Broumovský guláš
Broumovský guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce sádlo brick
    • 4
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 300
      ml voda
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks brambory
    • petrželka
    • chléb kmínový

Postup přípravy receptu

1
Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme. Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev.
2
Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody. Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí.
3
Můžeme zahustit trochou chleba. Nakonec bohatě posypeme petrželkou. Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Pikantní bramborový guláš

Pikantní bramborový guláš

Poldiho zelný guláš

Poldiho zelný guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kukyn | 4. 12. 2016 22:33

    To teda jako mám jíst guláš s chlebem a vevnitř je chleba? A nač jsou tam v receptu ty dvě lžíce mouky???

  • Kukyn | 4. 12. 2016 22:31

    Teda, a nač jsou tam ty dvě lžíce mouky, když to mám případně zahustit chlebem? To jako mám jíst guláš z chleba s chlebem??? ;-)

  • Roman | 2. 12. 2016 09:53

    Jiné sádlo to být nemůže? :-\

  • Kecy | 27. 11. 2016 14:15

    Posypeme bohatě petrželkou a na obrázku trochu tymiánu :-$ proč zahustit chlebem, když se brambory rozvaří na kaši než maso změkne :-$ to je jako reklama na brick sádlo nebo na blbost?

  • Martina | 26. 11. 2016 12:18

    Na Topkách ti to za zkopírovaní už vycinkali a tady uděláš to samé. Kopírování je zlodějina! Sluší se napsat zdroj receptu i fotky a tady projde asi všechno.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chléb kmínový Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mrkev Petrželka Rajský protlak Sádlo Brick Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Čočkový salát se zelím

Čočkový salát se zelím

Bramborové šišky na slano

Bramborové šišky na slano

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Jemná cuketová pomazánka s ricottou

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Lehké Cookies

Lehké Cookies

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Kachna s orientálním kořením a mandarinkami
Kachna s orientálním…
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
17
Dalamánky z chlebové mouky
Dalamánky z chlebové…
13
Tradiční vánoční punč
Tradiční vánoční punč

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

NÁSILÍ U PILAROVÉ: Ex jí uhodil... a protrhl bubínek!

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Dara Rolins měla obří show: Polibky Nedvěda, ale i pláč na pódiu

Dara Rolins měla obří show: Polibky Nedvěda, ale i pláč na pódiu

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Výklad karet Lenormand na listopad: Kdo otěhotní a komu se obrátí život vzhůru nohama?

Další doporučené recepty:

Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies cupcake
Brownies cupcake
  • Recepty.cz
  • Broumovský guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact