Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vodu, polohrubou mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nakonec vmícháme i sníh z bílků, těstem naplníme vymazanou a vysypanou formu na biskupský chlebíček a dáme péct do předehřáté trouby dorůžova - vyzkoušíme špejlí. Ještě teplý korpus vyklopíme, po vychladnutí prokrojíme.
2
Tang dáme vařit do 7 dl vody. V 1 dl vody rozmícháme dva pudinky, které vmícháme do rozpuštěného tangu a povaříme dle návodu.
3
Formu vyložíme fólií nebo alobalem, na dno dáme jeden díl korpusu, ten poklademe broskvemi, zalijeme částí želé a přiklopíme druhým dílem korpusu. Na ten nalijeme zbylé želé a dáme vychladit.
4
Po vychladnutí krájíme asi dvoucentimetrové plátky, které zdobíme šlehačkou a broskví dle chuti.