• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvový želé řez
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový želé řez

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 80
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 3
      lžíce teplá voda
    • 2
      lžíce olej
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
  • Želé
    • 1
      ks tang - broskvový
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 8
      dl voda
    • broskve - kompotované nebo čerstvé
  • Dozdobení
    • šlehačka
    • broskve

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vodu, polohrubou mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nakonec vmícháme i sníh z bílků, těstem naplníme vymazanou a vysypanou formu na biskupský chlebíček a dáme péct do předehřáté trouby dorůžova - vyzkoušíme špejlí. Ještě teplý korpus vyklopíme, po vychladnutí prokrojíme.
2
Tang dáme vařit do 7 dl vody. V 1 dl vody rozmícháme dva pudinky, které vmícháme do rozpuštěného tangu a povaříme dle návodu.
3
Formu vyložíme fólií nebo alobalem, na dno dáme jeden díl korpusu, ten poklademe broskvemi, zalijeme částí želé a přiklopíme druhým dílem korpusu. Na ten nalijeme zbylé želé a dáme vychladit.
4
Po vychladnutí krájíme asi dvoucentimetrové plátky, které zdobíme šlehačkou a broskví dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec

Drobenkový koláč (řez, dort) s…

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Broskvový koláč

Broskvový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simona | 20. 11. 2016 18:23

    Moc dobré mlsání :-)

  • Alice | 6. 4. 2015 19:05

    Výborné svěží netučné a rychlé, když nepočítám chlazení.. :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dorty Řezy Dezerty Svačina Pečení Vaření Chlazení Děti Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krupice Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tang Teplá voda Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Rychlé kuřecí nudličky

Rychlé kuřecí nudličky

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Kapsy se zeleninou ala svíčková

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Chlebová polévka

Chlebová polévka

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

28
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…
21
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
17
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
16
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
14
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Režisér Troška zná verdikt: Dorazily výsledky z histologie

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

Nemocný režisér Zdeněk Troška (72): Vdechl jsem zákeřnou bakterii!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Broskvový koláč II.
Broskvový koláč II.
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broumovský guláš
Broumovský guláš
Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
  • Recepty.cz
  • Broskvový želé řez
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact