• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvový želé řez
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový želé řez

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      ks vejce
    • 80
      g cukr krupice
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 3
      lžíce teplá voda
    • 2
      lžíce olej
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
  • Želé
    • 1
      ks tang - broskvový
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 8
      dl voda
    • broskve - kompotované nebo čerstvé
  • Dozdobení
    • šlehačka
    • broskve

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přidáme olej, vodu, polohrubou mouku s práškem do pečiva a promícháme. Nakonec vmícháme i sníh z bílků, těstem naplníme vymazanou a vysypanou formu na biskupský chlebíček a dáme péct do předehřáté trouby dorůžova - vyzkoušíme špejlí. Ještě teplý korpus vyklopíme, po vychladnutí prokrojíme.
2
Tang dáme vařit do 7 dl vody. V 1 dl vody rozmícháme dva pudinky, které vmícháme do rozpuštěného tangu a povaříme dle návodu.
3
Formu vyložíme fólií nebo alobalem, na dno dáme jeden díl korpusu, ten poklademe broskvemi, zalijeme částí želé a přiklopíme druhým dílem korpusu. Na ten nalijeme zbylé želé a dáme vychladit.
4
Po vychladnutí krájíme asi dvoucentimetrové plátky, které zdobíme šlehačkou a broskví dle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec

Drobenkový koláč (řez, dort) s…

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Broskvový koláč

Broskvový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simona | 20. 11. 2016 18:23

    Moc dobré mlsání :-)

  • Alice | 6. 4. 2015 19:05

    Výborné svěží netučné a rychlé, když nepočítám chlazení.. :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dorty Řezy Dezerty Svačina Pečení Vaření Chlazení Děti Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krupice Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Šlehačka Tang Teplá voda Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Vepřové závitky v římském hrnci

Vepřové závitky v římském hrnci

Vajíčková pomazánka III.

Vajíčková pomazánka III.

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Smažený vepřový řízek se sýrem

Smažený vepřový řízek se sýrem

Avokádový salát k večeři

Avokádový salát k večeři

Makové koblížky

Makové koblížky

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

81
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
45
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
25
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
23
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
20
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Broskvový koláč II.
Broskvový koláč II.
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový koláč z listového těsta
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broumovský guláš
Broumovský guláš
Brownies
Brownies
Brownies - vláčné a kypré :-)
Brownies - vláčné a kypré :-)
  • Recepty.cz
  • Broskvový želé řez
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact