• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový nepečený moučník

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový nepečený moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnné sušenky bez žádné náplně
    • 50
      g mandle neloupané
    • 3
      lžíce hera
    • 3
      lžíce med
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 1
      balíček bílá želatina
    • 2
      vanilkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • 1
      bílý jogurt

Postup přípravy receptu

1
Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme.
2
Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem.
3
Šťávu z kompotu zahřejeme na 80 °C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto.
4
Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem.
5
Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.
6
Ozdobíme krájenou broskví.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 3. 9. 2007 19:33

    Super recept :( , chuťově výborný, jen to poněkud neztuhlo a mě zůstali jen oči pro pláč. Vážně tam má být pouze jedna želatina ?? Tak mám jediný cíl - vzít si lžíci a začít dlabat sama.

  • Hana Schönbauerová | 2. 6. 2007 16:48

    S pečícím papírem to je výborný nápad! Vyzkoušela jsem. Experimentovala jsem a místo sušenkového základu jsem smíchala 200g ovesných vloček, 100g tuku, hrst mletých ořechů, asi 2 lžíce vaječného koňaku a dosladila medem. Také dobré, zkuste.

  • Di | 30. 1. 2007 13:50

    Místo vytírání formy máslem doporučuji vložit kolečko z papíru na pečení. Jinak skvělý nápad na složení "dna", vyzkouším, zatím jsem dělala jen z piškotů a másla.

  • Ivana Přikrylová | 30. 1. 2007 13:42

    Dělávám obdobný nepečený dort. Spodní těsto z rozemletých piškotů a másla natlačím na dno dortové formy, na to tvarohová směs z uvařeného pudinku, tvarohu a másla, dále pokladu ovocem a zaleju želatinou připravenou z kompotové šťávy. Všichni se jen olizují.

  • Gábina Houšková | 29. 1. 2007 14:04

    Moc dobré, dávám 1. Dělala jsem minulý týden na oslavu, použila jsem sušenky Bebe celozrnné. Jen mi přišlo dost sladké to těsto, tak dám příště bez medu, jen s máslem. Sklidila jsem velký úspěch. Díky za recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Syrové Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílý jogurt Broskvový kompot Celozrnné sušenky Hera Mandle Med Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Ovocné košíčky

Ovocné košíčky

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Prsa v mrkvi

Prsa v mrkvi

Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Jehněčí na bylinkách a rajčatech

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

77
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
36
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
35
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
28
Dýňová tortila
Dýňová tortila
25
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
AHA.cz Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Táňa Kuchařová po půl roce na veřejnosti: A SAKRA!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Lněné šaty od 550 Kč: Které střihy zakryjí boky a komu bude slušet mini?

Ženy.cz 5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

5 zlatých pravidel pro mozek, díky kterým budete v životě spokojenější

Blesk.cz Reportér Showtimu Karel Kašák: Na Primě dostal stopku!

Reportér Showtimu Karel Kašák: Na Primě dostal stopku!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života

  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact