• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový nepečený moučník

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový nepečený moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnné sušenky bez žádné náplně
    • 50
      g mandle neloupané
    • 3
      lžíce hera
    • 3
      lžíce med
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 1
      balíček bílá želatina
    • 2
      vanilkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • 1
      bílý jogurt

Postup přípravy receptu

1
Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme.
2
Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem.
3
Šťávu z kompotu zahřejeme na 80 °C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto.
4
Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem.
5
Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.
6
Ozdobíme krájenou broskví.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 3. 9. 2007 19:33

    Super recept :( , chuťově výborný, jen to poněkud neztuhlo a mě zůstali jen oči pro pláč. Vážně tam má být pouze jedna želatina ?? Tak mám jediný cíl - vzít si lžíci a začít dlabat sama.

  • Hana Schönbauerová | 2. 6. 2007 16:48

    S pečícím papírem to je výborný nápad! Vyzkoušela jsem. Experimentovala jsem a místo sušenkového základu jsem smíchala 200g ovesných vloček, 100g tuku, hrst mletých ořechů, asi 2 lžíce vaječného koňaku a dosladila medem. Také dobré, zkuste.

  • Di | 30. 1. 2007 13:50

    Místo vytírání formy máslem doporučuji vložit kolečko z papíru na pečení. Jinak skvělý nápad na složení "dna", vyzkouším, zatím jsem dělala jen z piškotů a másla.

  • Ivana Přikrylová | 30. 1. 2007 13:42

    Dělávám obdobný nepečený dort. Spodní těsto z rozemletých piškotů a másla natlačím na dno dortové formy, na to tvarohová směs z uvařeného pudinku, tvarohu a másla, dále pokladu ovocem a zaleju želatinou připravenou z kompotové šťávy. Všichni se jen olizují.

  • Gábina Houšková | 29. 1. 2007 14:04

    Moc dobré, dávám 1. Dělala jsem minulý týden na oslavu, použila jsem sušenky Bebe celozrnné. Jen mi přišlo dost sladké to těsto, tak dám příště bez medu, jen s máslem. Sklidila jsem velký úspěch. Díky za recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Syrové Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílý jogurt Broskvový kompot Celozrnné sušenky Hera Mandle Med Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Kokosovo-medová roláda

Kokosovo-medová roláda

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Kynutý knedlík z mikrovlnky

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

50
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
34
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z…
32
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čočka s bylinkami a…
28
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
26
Chlebíčky s pečenou dýní a kozím sýrem
Chlebíčky s pečenou dýní…

Zajímavé články

Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact