to dáváte tvaroh a smetanu do horkého pudinku? dejte info a určitě vyzkouším
SOUHLASÍM
Určitě vyzkoušíme.
Trochu jsem měla problém s těstem tak jsem udělala svoje ověřený ale krém se mi povedl výborný, Celkově vyšel tento moučník na 1. Moc dobrý :-)
recepty tu jsou špatné není tu třeba postup jak udělat to těsto
Myslím, že vypadá o dost lépe než chutná :-(
2,5 dl je přece 1 hrnek, tak je to prostě "hrnkový moučník" a ten v určitých obměnách známe všichni, ne? a pokud by se nepřidala želatina, nedrželo by to tvar, protože je tam hodně tekutiny.. takže buď ubrat tekutinu na poloviční množství a zachovat 2 pudinky nebo dát želatinu
moucnik mi chutnal a navsteve take. Priprava je pomerne snadna. Zelatina je k pudinku nutna, aby vsechno zhoustlo.
Omlouvám se za gramatické chyby,hned je opravim:matematického a vyřešené,jinak.Pardon,nejde to opravit zpetně do článku. O:-) <3
Dobrý den,SisiZ,s témy díly chce to trochu matematíckého rozumu:pokud 5 dílů mouky,například budou vážit 300g,tak 2,5-150g,1,25-75g,a jeto vyrešené,Jínak moučník je velice chutt´ové dobrý,nezkláme tě. <3 ;-)
Tento moučník mě bohužel sklamal.Po přečtení komentářů jsem čekala opravdu něco vyjímečného. :-(
Moučník vypadá moc pěkně, ale upřímně - odrazuje mně, že ingredience nejsou uvedeny v gramáži (proč cukr a mouku na dl?), další pak na ml. Prostě galimatiáš. . . Také jsem nepochopila, proč se do pudingové hmoty ještě přidává želatina, ten pudink to přeci "ztuží" ne? Divné :-(
Skvěléé !!! <3
Broskvový moučník byl na jedničku s hvězdičkou, zítra ho dělám znova <3
Prosím, jak velký plech se má použít? Děkuji.
Koláč je výborný,ale určitě lepší nechat uležet do druhého dne,po pár hodinách krásně těsto zvláční.Ubrala jsem trochu cukru a navrch postrouhala kvalitní čokoládu.Určitě vyzkoušejte:-)
ještě by mohl být ten recept v gramech aspon =-O
potřebovala bych vědět jestly tu želatinu uvařit nebo sypat jen prašek
A tu Želatinu jsem udelal podle navodu na pytlíku a přimíchal jsem ji k tomu kremu.
Moučník se mi taky povedl. Všem chutnal a je hrozně jednoduchy :-)
Prosím o radu,jak je to s tou želatinou?
Presne podle receptu opravdu dost sladky, ale synek se jen olizuje a my s maminkou jsme si jen mene osladili kavu. Doporucujeme vsichni.
Ta želatina to má být jen prášek a nebo udělaná želatina?
Zuzko, to já taky. Do děsta jsem dala tak 1 dl a do krému 1,5 dl. Ale to je u mne taky stabilní.... Navíc muž diabetik, já diabetik a děti se sklonem k obezitě - neměli bychom sladký vůbec... :-)
Vynikající moučník, Simča mě navnadila, zrovna jsem měla doma broskvový kompot kostky, tak jsem toho využila. Těsta vypadalo na plech málo, ale nádherně naskočil, vypadá přesně jak na fotce a je moc osvěžující. Cukru jsem samozřejmě ubrala, na to mám úchylku...
Je to výborné, šťavnaté, svěží, Pekla jsem v sobotu a je to den odedne lepší. Ale už toho moc nazbývá. Asi to zkusím i v jahodové variantě....
To musí být ale dobrůtka :-)
Na tyto krémy, kde se vaří pudink ve šťávě se mi osvědčil pudink bez vaření "Olé" a to proto, že je studený a tudíž se dá hned zpracovávat a používat.