• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvový koláč z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový koláč z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 11
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový koláč z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 200
      g tvaroh
    • 150
      g zakysaná smetana
    • 60
      g cukr
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Z listového těsta vyválíme placku a vložíme do koláčové formy o průměru cca 30 cm. Forma musí být vyložená pečícím papírem nebo vymazaná tukem. Placka by měla být asi 2 mm silná.
2
Na těsto navršíme rovnoměrně konzervované broskve. Z tvarohu, zakysané smetany, cukru a vajec připravíme krém, který na broskve rovnoměrně nalijeme. Pečeme v troubě na 170 °C asi 35-40 minut (v horkovzdušné 160 °C).
3
Je to velmi chutný moučník, který připravíte během 10 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestkový koláč z listového těsta

Švestkový koláč z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Slaný koláč z listového těsta

Slaný koláč z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monika | 30. 4. 2013 14:11

    Koláč je vynikající, jednoduchý a vypadá krásně. Jen mi manžel přes noc zmlsal 2/3broskovového kompotu, tak jsem dělala napůl z ananasu a na kousek dala místo ovoce marmeládu. S ananasem nic moc, už bych neopakovala. K marmeládové části jsem se ještě nedostala...Jo a taky jsem dělala z většího množství tvarohu.

  • Eva | 22. 1. 2013 21:03

    Dobrý den.Ráda bych zkusila tento moučník.Mám jeden dotaz,mohu to listové těsto použít též na normální plech,nemám totiž kulatý,děkuji.

  • Poly | 25. 5. 2012 21:52

    Dneska upečeno a opravdu se povedl, recept je šikovný, všechno zabere málo času a příprava je jednoduchá, mňam, už se těším na snídani 8-)

  • Eli | 6. 3. 2007 17:26

    Vyborny! Akorat misto broskvi jsem dala merunky. Je to dobrutka, doufam ze to vsechno nesnim nez se pritel vrati z prace:-)

  • bubí | 6. 3. 2007 13:05

    Můj třetí výtvor v životě... jen jsem dala více tvarohové náplně a pod ovoce piškoty..jednoduché, rychlé a všem chutnalo... mnam..

  • Aninka | 25. 1. 2007 14:43

    S broskvemi to bude dobrota.

  • Evelina K. | 24. 1. 2007 23:23

    Tento kolac pecu opravdu dost casto a vzdy se mi povedl. Je pravda, ze broskve necham poradne okapat od stavy, ale jeste se mi nestalo, ze by se testo nedopeklo. Co se tyce tvarohu, tak ma zlatavou barvu, to ano. Pravdepodobne zalezi i na troube. Ja pecu v horkovzdusne a nikdy mene nez 35 min.

  • Anonym | 24. 1. 2007 17:06

    Já pod broskve ještě naskládám piškoty,které tu vlhkost vtáhnou.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 16:45

    Listové těsto, pravděpodobně vlivem vlhkosti ovoce, zůstalo nepropečené a rozmatlané, také udaný čas je příliš dlouhý, tvaroh se připaluje. je recept správný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr Listové těsto Tvaroh Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Celozrnné dalamánky

Celozrnné dalamánky

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou

Slané cukroví

Slané cukroví

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Medovník s čokoládou

Medovník s čokoládou

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

75
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
51
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
41
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
40
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový koláč
Broskvový koláč
Broskvový koláč II.
Broskvový koláč II.
Broskvový moučník
Broskvový moučník
Broskvový želé řez
Broskvový želé řez
Broumovský guláš
Broumovský guláš
  • Recepty.cz
  • Broskvový koláč z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact