• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

autor: Emílie M.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 150
      g moučkový cukr
    • 150
      g máslo rozpuštěné
    • 5
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva jen půl
    • 1
      ks citronová šťáva jen půl
    • 1
      špetka sůl
  • ozdobení
    • 100
      g čokoláda na vaření
    • 3
      ks broskvový kompot záleží na velikosti a množství broskví v kompotu
  • žmolenka
    • 100
      g hrubá mouka
    • 100
      g máslo
    • 1
      ks vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Vejce, moučkový cukr, a vanilkový cukr utřeme do pěny. Za stálého míchání příléváme rozpuštěné máslo. Potom po částech vmícháme pol. mouku s prášek do pečiva, šťávu a sůl. Vše promícháme.
2
Nalijeme na pečícím papírem vyložený plech a uhladíme povrch. 100g másla nakrájíme na malé kostky a dáme do mísy, přidáme hrubou mouku 75g cukru a vanilkový cukr. Směs mícháme dokud nevznikne žmolenka.
3
Broskve slejeme, nakrájíme na půlky, vyskládáme na těsto a posypeme žmolenkou.
4
Pečeme v předehřáté troubě na 175°C cca 40 minut. Necháme vychladnout. Čokoládu rozlámeme na kousky(můžeme přidat ztužený tuk) a rozpustíme ve vodní lázni. Pomocí lžíce tvoříme tenké nitky. Necháme ztuhnout a podáváme nakrájené na kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 8. 2. 2017 17:54

    Ta cokolada mi prijde spis ku skode receptu a je tu uplne zbytecna.

  • Markéta D. | 24. 3. 2014 17:13

    Jsou opravdu moc dobré, těsto výtečné a ta čokoláda navrchu je mňam mňam :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Citronová šťáva Čokoláda na vaření Hrubá mouka Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oravská kulaša

Oravská kulaša

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Rybí pomazánka II.

Rybí pomazánka II.

Slaná roláda jako dort

Slaná roláda jako dort

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Vepřový kotlík s fazolemi

Vepřový kotlík s fazolemi

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

77
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
Jednoduché bramborovo…
40
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
25
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
17
Filet ze pstruha s čočkovým salátem
Filet ze pstruha s…
16
Špaldový šmorn (trhanec), základní recept
Špaldový šmorn (trhanec)…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

Ceny Thálie 2025 jsou rozdány: Slzy Absolonové a dojetí oceněných!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Další doporučené recepty:

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
Broskvovo-meruňková marmeláda
Broskvovo-meruňková marmeláda
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact