• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy II.

autor: k.spageta
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 5
      lžíce polohrubá mouka
    • 5
      lžíce cukr krupice
    • 1
      sklenice broskvový kompot
    • 3
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      balíček želé dortové v prášku

Postup přípravy receptu

1
5 žloutků ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme mouku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme (180°C asi 15 - 20 min).
2
Až piškot vychladne, dáme na něj smetanu smíchanou s vanilkovými cukry. Potom poklademe okapanými a na plátky nakrájenými broskvemi a zalijeme želatinou.
3
Příprava želatiny: šťávu z broskví dáme do hrnce a dolijeme do 1/2 litru vodou. Do tekutiny rozkvedláme 2 sáčky želé a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom odstavíme a za občasného míchání necháme lehce (!) vychladnout. Ještě vlahou želatinou zalijeme moučník.
4
(Pomůcka: želé nalít na moučník hned, jakmile se z něho přestane čoudit. Pokud želé ztuhne moc, lze ještě jednou krátce zahřát)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Exo-l | 25. 12. 2016 14:31

    No moc se nesmej

  • allena89
    allena89 | 20. 2. 2014 18:23

    Výborný. Nechtělo se mi šlehat sníh tak jsem vyšlehala 6 celých vajec a upekla jsem v dortové formě. Pak jsem dortík překrojila pomazala domácí rajčatovou marmeládou s rumem a krémem ze zakysané smetany s bílým jogurtem, pokladla jsem ovocem (broskve, jahody, maliny), druhý díl piškotu a nahoru zase smetana, ovoce a želatina. Luxusní dobrůtka. Chtěla jsem tu dát fotku, byl moc krásný, ale nestihla jsem ani vyfotit a dort byl fuč.

  • SisiZ | 21. 10. 2012 10:17

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D To snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • k.spageta
    k.spageta | 20. 10. 2012 22:41

    Sám se sníh neudělá, to snad logicky dojde každému, že se musí ušlehat. Považovala jsem za zbytečné, to sem psát :-)

  • ferta | 19. 8. 2012 11:06

    ten tuhy snih z bilku mame taky udelat nebo co to tam neni napsani ze bychom to meli udelat !!!!!!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr krupice Polohrubá mouka Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana Želé dortové
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Scones

Scones

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Uzené tofu na kari

Uzené tofu na kari

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
26
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Zeleninový salát s…
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

Herec Daniel Bambas (45) o útěku do Dánska: Má tam přítele! A teď už i práci

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové šátečky
Broskvové šátečky
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact