• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Broskvové řezy

autor: franche
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvové řezy
Broskvové řezy
Broskvové řezy
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

24 porce
  • testo
    • 4
      ks vejce
    • 150
      ml rostlinný olej
    • 150
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      ks prášek do pečiva
    • 200
      g hladká mouka
  • krem
    • 1
      ks jogurt
    • 500
      g broskvový kompot
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      plátek bílá želatina
    • 3
      ks vanilkový cukr
  • poleva
    • 2
      ks pudink bez vaření
    • 400
      ml šťáva z broskvového kompotu

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady smícháme, nejlépe ručním šlehačem. Puding nevaříme, sypeme pudinkový prášek! Dáme na formu 30 x 40. Pečeme v předehřáté troubě 180° C, horkovzdusna jen 160°C, 20 - 25 min.
2
Po vychladnutí potíráme krémem. Želatinu připravíme podle návodu a postupně přidáváme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehačku s vanil. cukrem. Rozetřeme hladce na hotové těsto.
3
Puding bez vaření (vanilkový) připravíme podle návodu, ale jen s tím množstvím co zde píše. Naplníme do sáčku děláme na krém mřížky. Až do kunzumování necháme v chladnu.
4
P.S.: Měla jsem málo šťávy z kompotu, přidala jsem ješte br. džus nebo multivitamínový džus pro barvu
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milan | 9. 10. 2012 12:13

    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-[ :-[ :-[ mnam dobrota

  • franche | 26. 11. 2011 17:03

    :-) ano...vse smichat....dochutit vanilkovym cukrem...a nakonec...vyslehanou slehacku ;-) ..... .......ono je vlastne jedno...jestli zak. smetana...muzeze tam dat jen jogurt a slehacku....podle chuti...dostala jsem recept od kamaradky a original byl jen ze slehacky....a to neni zrovna moje chut...takze kezdemu jak chutna....myslim,ze s bilym jogurtem bez cuti...je to vic osvezujici... :-)))

  • Věrka | 18. 10. 2011 11:04

    Ten jogurt ma byt bily? bez prichute? a pridava se do kremu spolecne se zakysanou smetanou a slehackou?

  • Klára K. | 17. 5. 2011 21:22

    Pekne ďakujem, recept ide do mojich obľúbených :-) O:-)

  • franche | 16. 5. 2011 19:13

    ;-) pani Klaro....200 g mouky ,1/2 pr.do.pece

  • Klára K. | 15. 5. 2011 16:31

    Ten prášok do pečiva je jeden a pol sáčku? Aký hrnček sa použije na tú múku? prosím o odpoveď ďakujem O:-) O:-) O:-) O:-)

  • franche | 15. 5. 2011 16:23

    8-) rozlozime na upecene testo....

  • Květa | 13. 5. 2011 16:13

    Kompotované broskve dáme do krému, nebo rozložíme na na upečené těsto?

  • recepty73
    recepty73 | 13. 5. 2011 14:57

    ...krém je moc dobrý, želatinu používám sypkou od Dr.Oetkera(ztužovač), s tou mřížkou je to dobrý nápad...

  • Jarka O. | 13. 5. 2011 12:39

    To vypadá moc hezky :-)

  • Eva1 | 12. 5. 2011 22:36

    Dobrý nápad s těmi mřížkami ;-) ;-) <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Broskvový kompot Cukr Hladká mouka Jogurt Prášek do pečiva Pudink bez vaření Rostlinný olej Šlehačka Šťáva z broskvového kompotu Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bochánek - třený

Bochánek - třený

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Jadran dort

Jadran dort

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané smetany

Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
20
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
18
Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou
Jitrnice se zelím,…
15
Borůvkový mls s meruňkami
Borůvkový mls s meruňkami

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Další doporučené recepty:

Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové (meruňkové) muffiny
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Broskvové kuře na červeném víně v…
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy II.
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s drobenkou a čokoládou
Broskvové řezy s pudinkem
Broskvové řezy s pudinkem
  • Recepty.cz
  • Broskvové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact