• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Napište svůj komentář k receptu

Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 30
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 70
      g cukr krupice
    • 50
      ml olej
    • 50
      ml vlažná voda
    • 180
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva půl balení
    • 300
      g broskve oloupané a bez pecek, cca
  • Dále dle chuti - není nutné
    • moučkový cukr na posypání
    • 1
      hrnek drobenka

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme olej s vodou, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem, můžeme přistrouhat i trochu citronové kůry a vše dobře promícháme.
2
Na závěr do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků, těsto nalijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Na těsto nasypeme kousky pokrájených očištěných broskví, remosku zaklopíme a pečeme dozlatova. V remosce o průměru cca 30 cm jsem pekl 25 minut. Vyzkoušíme špejlí.
3
Péct můžeme i v předehřáté troubě na 170 stupňů v malém pekáčku nebo dortové formě dozlatova.
4
Pokud chceme a máme rádi koláče s drobenkou, můžeme jako obměnu, před pečením posypat těsto s broskvemi drobenkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z remosky

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z…

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky

Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krupice Drobenka Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Vlažná voda

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Florentský telecí řízek

Florentský telecí řízek

Rychlí šneci

Rychlí šneci

Bábovka triviální olejová

Bábovka triviální olejová

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

78
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
9
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
8
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
8
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
7
Mletá směs s červenou čočkou
Mletá směs s červenou…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

Moderátor Xaver Veselý: Děsivá nehoda na dálnici

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Brokolicový salát s tuňákem
Brokolicový salát s tuňákem
Brokolicový toast se ztraceným vejcem
Brokolicový toast se ztraceným vejcem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem)…
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
  • Recepty.cz
  • Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact