• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Napište svůj komentář k receptu

Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 28
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 70
      g cukr krupice
    • 50
      ml olej
    • 50
      ml vlažná voda
    • 180
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva půl balení
    • 300
      g broskve oloupané a bez pecek, cca
  • Dále dle chuti - není nutné
    • moučkový cukr na posypání
    • 1
      hrnek drobenka

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme olej s vodou, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem, můžeme přistrouhat i trochu citronové kůry a vše dobře promícháme.
2
Na závěr do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků, těsto nalijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Na těsto nasypeme kousky pokrájených očištěných broskví, remosku zaklopíme a pečeme dozlatova. V remosce o průměru cca 30 cm jsem pekl 25 minut. Vyzkoušíme špejlí.
3
Péct můžeme i v předehřáté troubě na 170 stupňů v malém pekáčku nebo dortové formě dozlatova.
4
Pokud chceme a máme rádi koláče s drobenkou, můžeme jako obměnu, před pečením posypat těsto s broskvemi drobenkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z remosky

Ovocný koláč / bublanina (nejen) z…

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami - z remosky

Drobenkový koláč (nejen) s borůvkami …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Cukr krupice Drobenka Moučkový cukr Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce Vlažná voda

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šalamounské řezy

Šalamounské řezy

Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Pečený kapr

Pečený kapr

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

178
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
55
Dýňová tortila
Dýňová tortila
44
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
44
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
42
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Brokolicový salát s tuňákem
Brokolicový salát s tuňákem
Brokolicový toast se ztraceným vejcem
Brokolicový toast se ztraceným vejcem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem)…
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová limonáda s melounem
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvová zavařenina s rebarborou
Broskvové (meruňkové) lívance
Broskvové (meruňkové) lívance
  • Recepty.cz
  • Broskvová bublanina / koláč (nejen z remosky)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact