• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Broskvová bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Broskvová bábovka

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvová bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 130
      g máslo
    • 220
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 0,75
      balíček prášek do pečiva
    • 100
      ml mléko
    • 6
      ks broskvový kompot půlky
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Do másla postupě zašleháme cukry a žloutky. Poté přidáme mouku s práškem do pečiva a mléko.
2
Broskve nakrájíme na menší kostky a přimícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků.
3
Do vymazané a moukou vysypané formy dáme půl těsta, zbytek obarvíme kakaem a dolijeme do formy. Pečeme zvolna ve vyhřáté troubě na 180 °C.
4
Vychladlou bábovku pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá broskvová buchta

Rychlá broskvová buchta

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Helena Davídková | 10. 3. 2009 13:04

    Bábovku jsme měli na dvě části - z formy vypadla půlka :o) všechny kousky broskví zůstaly nevysvětlitelně v půlce bábovky, ale i tak byla výborná a moc jsme si na ní pochutnali.

  • Marsi | 23. 5. 2007 13:28

    Bávovka je moc dobrá. Bála jsem se, že se třeba zdrcne, ale povedla se a určitě jsme jí doma neměli naposled.

  • Kristyna Ward | 30. 3. 2007 23:13

    Vyborna babovka , ja i miminko v brisku a manzel jsme si MOOOC pochutnali

  • Eva O. | 28. 3. 2007 12:37

    Moc dobrá bábovka. Půlku jsme snědli ještě když byla horká a ta druhá taky moc dlouho nevydržela, takže určitě doporučuji.

  • Jarka | 7. 2. 2007 09:40

    Doporučuji vyzkoušet, moc nám chutnala, ještě jsme si ji přizdobili šlehačkou.

  • Miroslava Severová | 31. 1. 2007 12:58

    Už jsem dělala něco podobného loni (myslím z časopisu TINA) a do těsta se daly nakrájené na kostičky hrušky - čerstvé a asi půl hrnka nemletého máku. Bylo to moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Pečení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Cukr Kakao Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italská omáčka

Italská omáčka

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

Vegetariánská rýže

Vegetariánská rýže

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

101
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
80
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
57
Cukrové motánky - cukroví pro všední den
Cukrové motánky -…
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Broskvová bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact