Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu.
2
Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu napsáno mléka).
3
Formu vymažeme a vysypeme moukou a tukem a dáme do ní vrstvu piškotů. Broskve v kastrolu začínáme vařit, postupně přidáváme vodu s pudinkem. Pak střídavě nanašíme broskve s piškoty po okraje formy.
Formu stačí vyložit potravinářskou folií.Určitě bych moukou nevymazával :-(,ale vymazaná forma,kterou vysypeme kokosem nebo piškotovou drtí je určitě výborným základem tohoto nepečeného moučníku.
Hanka Mohylová
|25. 8. 2009 22:54
Zkoušela jsem tento recept a doporučuju - skvělý letní dezert. Broskve jsem vařila i se šťávou a do toho přidala puding rozmíchaný ve vodě. Formu jsem rozhodně ničím nevymazávala :-)
Anonym
|10. 4. 2007 12:58
Štávu z broskví je docela škoda nepoužít,nahradila bych ji vodou do pudinku.
ELA
|10. 4. 2007 10:12
nebylo by lepší vysypat formu např. piškotovými drobečky nebo kokosem (minimálně strouhankou?)? není "syrová" mouka cítit?moc díky
Di
|10. 4. 2007 10:02
To bude určitě skvělé, Baruško. Ale pokud moučník nepečeme, asi formu nevymazáváme a určitě nevysypáváme moukou. Neměla by se spíše vylít studenou vodou?