Brokolici uvaříme v osolené vodě doměka, nakrájíme na drobno, přidáme vajíčka, 3 lžíce mouky, strouhanku, 1-2 cibule nakrájené najemno, osolíme a kdo má rád vůni česneku i pár stroužků třeného česenku. Zpracujeme v tvárnou hmotu, podle potřeby přidáme strouhanku, nebo zředíme kapkou mléka. Z hmoty tvoříme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji.
Delali jsme si je v Brazilii, byly vynikajici!!! Diky za jednoduchy a pritom vyborny recept :-)
Klára
|27. 2. 2015 10:15
Dobrý den,
prosím jaké množství dáváte mletého masa a brokolice, aby z toho byly čtyři porce?
Děkuju za odpověď
Radka
|21. 1. 2015 22:16
Teda musim říct, že i muj přítel se oblizoval. A to hlavní jídla bez přítomnosti masa nejí
Opravdu výborný, šťavnatý.
jana h.
|14. 1. 2015 12:46
Moc dobré, já jsem přidala strouhany sýr a majoranku a pekla v troubě.
Danda
|16. 11. 2013 15:17
MOC DOBRÉ děkuji za prima recept , určitě jsem nevařila naposledy
Markét a Mišák
|9. 1. 2012 06:21
WOOOW <3 ..bylo to opravdu delikátní <3 dlouho jsme hledali jednoduché ale přesto dobré jídlo, které by jsme si mohli ukuchtit na Novém Zélandu a nechyběli by nám suroviny...
Po dlouhé době jsme si opravdu pochutnali...Děkujeme
Veronika
|18. 5. 2011 11:02
Dobrý den,
Usmažila jsem karbanátky a pak sem je posypala směsí sýrů (Hermelín, niva, eidam) dala nachvilku zapéct do trouby dokud se sýry neroztekly. Bylo to výborné přítel i malá si pochvalovaliDíky za recept ;-)
Je taky dobre pridat k brokolici nivu nebo jiny syr :-)
Irena Macelova
|2. 8. 2009 08:27
Je to skvělé jídlo, patří k mým opravdu oblíbeným, opakovala jsem ho už několikrát, děkuji za výborný recept :-)
Petra Brožová
|27. 4. 2009 11:55
Hm,to byla ňamka.Chutnalo nám všem.Přidala jsem trošku sušené bazalky a opravdu to nemělo chybu.To je jasná 1 podtržená a hvězdičku k tomu :-)
Simona Kališová
|29. 10. 2008 18:18
Uděluji 1*! Právě jsme dovečeřeli. Opravdu výborné, já ještě přidala na jemno nakrájenou šunku a eidam.
Valentýna Křížová
|11. 9. 2008 17:44
Výborné! Jen jsem místo hl. mouky dala ovesné vločky a okořenila směsí koření "Mletá masa". Zařazuji do oblíbených, díky:-)
Petule B.
|12. 4. 2008 14:52
Opravdu výborné karbanátky. Má je rád i můj manžel, který je spíš masožravec. Housku sice nedávám, ale přidávám trochu sušené bazalky a podravky. Dnes jsme je měli s bramborovou kaší a rajčatovým salátem. Nemělo chybu :o)))
Miloslava Odvářková
|14. 3. 2008 15:43
Další super recept z brokolice, fakt moc dobré, díky. Příště ještě zkusím zlepšovák pana Radka, já to četla až teď, dávno po obědě.
Jamer
|19. 2. 2008 21:36
Dnes jsem moji milou překvapil večeří a byl jsem upřímně pochválen. Výborná krmě!
Radek
|24. 8. 2007 19:06
Vyborny.Pridal jsem housku namocenou v mleku,aby se to lip spojilo.Na test jsem pridal do jednoho karbanatku cerstvou bazalku a musim rict ze to chutnalo jeste o neco lip.