RADA: Nádivka 8x jinak
Moc dobrá s bramkaší k obědu a k večeři jen samotná s okurkem :-)) <3
Vynikající s pěknou mozaikou, chutnala všem.
Je výborná :-)
Výborná nádivka, děkuji za recept, který stojí za to :-)) .
Je to vynikajici nádivka. Dělala jsem jí s brkaší a pochutnali jsme si %)
Nádivka bez chybičky!!!!!!!! Je pěkně barevná a chutná skvěle ikdyž ž není teplá. Rozhodla jsem se jí udělalat i na velikonoce. Dík za recept. <3
Nádivka je móc dobrá, určitě zkuste až vám zbyde pečivo.
Výborná záležitost, děkuji za inspiraci a dobrý recept.
Je vyborna, jen jsem do ni pridala mlety muskatovy orisek, ktery do nadivky davam pokazde.
Moc dobrá a taky pěkně barevná :-)
Už jsem ji připravovala několikrát a je doopravdy výborná. Tentokrát jsem místo uzeniny a slaniny dala uzené maso a místo cibule jarní cibulku jen pokrájenou nesmaženou a opět si všichni pomlaskávali.
Je výborná, děkuji za ní.
Vejce jsem dala tři a z bílků dělala sníh, který jsem přidala až naposled. Je moc dobrá. Přemýšlela jsem o tom, že by se brokolice ani nemusela předem vařit, když se upeče.
Do nádivky jsem "uklidila" ledasco se doma našlo z masa ;-) , celou papriku s brokolicí, přistrouhla jsem trochu muškátového oříšku. Je vynikající a jestli jíme i očima tak chválím dvojnásobně :-)) .
Padly do ní zbylé párky a kousek salámu, udělala jsem ještě okurkový salátek a <3 <:-) :-*
mnamka <:-)
Je výborná a pěkně barevná, chutnala i ke svačině a určitě jí budu dělat častěji.
dobrůůůtka :-P
Nic složitého a moc dobré.
Nádivka je výborná,právě dojídám včerejší zbyteček od oběda :-P
Manžel brokolici skoro nenávidí a nádivku si i přidal ;-) :-D , je fakt výborná!!!
Byla výborná, pěkně barevná a chutnala i dětem. Použila jsem uzené maso místo uzenin :-)) .
Nikdy nezklame, proto i letos nebude na Velikonoce chybět .
Na to,abychom jí ochutnali studenou,nám bohužel nezbyla :-( .Moc dobrá :-))
Toto nemělo chybu!Podávala jsem jen s okurkovým salátem,lahůůůdka!!!
Výborné. Dávam 1
Někdy do této nádivky, nebo nákypu jak říkám já, dávám místo uzeniny žampiony. Buď sterilované ve slaném nálevu a nebo normální podusím na cibulce a přidám do směsi.Ochutnejte, to nemá chybu!
Fotku už jsem poslal,tak vydržte do zítra...Jiří
Tak tohle už na první pohled musí být mňamka. Díky za inspiraci.
Tak tyhle věci já můžu.Už je v oblíbených.Ty rohlíky to zlehčí.Místo kabanosu a slaniny bych volila uzený bůček.Za jedna, umím si představit tu mńamku.:-)
Také znám a děláme bez rohlíků.Jinak stejně.Když se přidá jen mouka mělo by se to malinko déle péct,jinak je to takové mazlavé.
Jj,znám,nám ale chutná víc ten bez mouky a s rohlíky.V podstatě se může přidat-co dům dal,proto už není potřeba bramborová příloha.
Jasný, dělám něco podobného, koukni na brokolicový nákyp, v podstatě skoro stejný jen já navíc dávám strouhaný sýr - cihlu nebo nivu. A máš pravdu nejvíce mi chutná studená.Dávám Ti bodík.
Mirko,fotka bude,ale někde jsem položil kartu z foťáku.....:-( Jiří