RADA: Nádivka 8x jinak
Moc dobrá s bramkaší k obědu a k večeři jen samotná s okurkem :-)) <3
Vynikající s pěknou mozaikou, chutnala všem.
Je výborná :-)
Výborná nádivka, děkuji za recept, který stojí za to :-)) .
Je to vynikajici nádivka. Dělala jsem jí s brkaší a pochutnali jsme si %)
Nádivka bez chybičky!!!!!!!! Je pěkně barevná a chutná skvěle ikdyž ž není teplá. Rozhodla jsem se jí udělalat i na velikonoce. Dík za recept. <3
Nádivka je móc dobrá, určitě zkuste až vám zbyde pečivo.
Výborná záležitost, děkuji za inspiraci a dobrý recept.
Je vyborna, jen jsem do ni pridala mlety muskatovy orisek, ktery do nadivky davam pokazde.
Moc dobrá a taky pěkně barevná :-)
Už jsem ji připravovala několikrát a je doopravdy výborná. Tentokrát jsem místo uzeniny a slaniny dala uzené maso a místo cibule jarní cibulku jen pokrájenou nesmaženou a opět si všichni pomlaskávali.
Je výborná, děkuji za ní.
Vejce jsem dala tři a z bílků dělala sníh, který jsem přidala až naposled. Je moc dobrá. Přemýšlela jsem o tom, že by se brokolice ani nemusela předem vařit, když se upeče.
Do nádivky jsem "uklidila" ledasco se doma našlo z masa ;-) , celou papriku s brokolicí, přistrouhla jsem trochu muškátového oříšku. Je vynikající a jestli jíme i očima tak chválím dvojnásobně :-)) .
Padly do ní zbylé párky a kousek salámu, udělala jsem ještě okurkový salátek a <3 <:-) :-*
mnamka <:-)
Je výborná a pěkně barevná, chutnala i ke svačině a určitě jí budu dělat častěji.
dobrůůůtka :-P
Nic složitého a moc dobré.
Nádivka je výborná,právě dojídám včerejší zbyteček od oběda :-P
Manžel brokolici skoro nenávidí a nádivku si i přidal ;-) :-D , je fakt výborná!!!
Byla výborná, pěkně barevná a chutnala i dětem. Použila jsem uzené maso místo uzenin :-)) .
Nikdy nezklame, proto i letos nebude na Velikonoce chybět ;).
Na to,abychom jí ochutnali studenou,nám bohužel nezbyla :-( .Moc dobrá :-))
Toto nemělo chybu!Podávala jsem jen s okurkovým salátem,lahůůůdka!!!
Výborné. Dávam 1
Někdy do této nádivky, nebo nákypu jak říkám já, dávám místo uzeniny žampiony. Buď sterilované ve slaném nálevu a nebo normální podusím na cibulce a přidám do směsi.Ochutnejte, to nemá chybu!
Fotku už jsem poslal,tak vydržte do zítra...:)Jiří
Tak tohle už na první pohled musí být mňamka. Díky za inspiraci.
Tak tyhle věci já můžu.Už je v oblíbených.Ty rohlíky to zlehčí.Místo kabanosu a slaniny bych volila uzený bůček.Za jedna, umím si představit tu mńamku.:-)
Také znám a děláme bez rohlíků.Jinak stejně.Když se přidá jen mouka mělo by se to malinko déle péct,jinak je to takové mazlavé.
Jj,znám,nám ale chutná víc ten bez mouky a s rohlíky.V podstatě se může přidat-co dům dal:),proto už není potřeba bramborová příloha.
Jasný, dělám něco podobného, koukni na brokolicový nákyp, v podstatě skoro stejný jen já navíc dávám strouhaný sýr - cihlu nebo nivu. A máš pravdu nejvíce mi chutná studená.Dávám Ti bodík.
Mirko,fotka bude,ale někde jsem položil kartu z foťáku.....:-( Jiří