Moc dobrej recept. Delala jsem presne podle receptu, i kdyz jsem nejdriv mela strach z tech jen 20 g mouky a 600 ml mleka, ale souhlasi, sice nevznikne uplne husta omacka, ale tim, ze se to pak zapece to vyjde akorat. Ancovicky jsem nakrajela na uplne maly kousicky, tak se ztratily, jen tomu daly tu spravnou rybi chut. U toho lososa je skoda, ze neni napsano kolik g, koupila jsem lososa v kuse, mel 300 g, a bylo to na mnozstvi nudli dost malo, 4ks je relativni pojem, musi se vyzkouset. Urcite budu delat znova, vsichni si pochutnali. Diky za recept. <:-)
Tenhle recept je velmi dobře napsaný a mému milému gurmánovi i mě moc chutnal. Vynechala jsem ančovičky i kapari a místo Mascarpone přišel vhod kelímek kysané smetany. Gurmán si hladí břicho se slastným mmmmmmmm ještě teď. Dobrou chuť i Vám!
tuze moc velka dobrota, vrele doporucuji, davam 1 a do oblibenych :)
Objevila jsem tady recept, který pravidelně dělám. Je z časopisu Apetit že? :o) Je to naprosto vynikající jídlo, sice trošku pracnější, ale moooc dobré. Dělávám z lososa a když není, tak klidně z tresky. Nenechejte se odradit dlouhým popisem, není to tak náročné.. :o)