Pekla jsem dle návodu 40 min a na 200° - jak je již uvedeno v komentáři níže, po půl hodině je zapékací mísa plná vody. Odebírala jsem vodu naběračkou a nechala péct nad uvedený čas v domnění, že se voda vypeče. Po 1 h a 10 min pečení jsem to vzdala. Příště zkusím péct spíše kratší čas (třeba jen 20 min), pouze do změknutí cukety, aby nestihla pustit tolik vody. :-\
Pro nás začátečníky, by bylo fajn uvést kolik že to má být té smetany (200? 250? nebo více ml?). A 30min. pečení opravdu stačí? Já pekl při 230°C a po půl hodině obsah zapékací misky plaval ve vodě, asi uvolněné z cukety :-(. Po další půlhodině už bylo možné mluvit o zapečeném jídle.
Tak to si dneska udělám :-)
Souhlasím, že je lepší kuřecí maso než uzenina. Určitě to zkusím. Místo cukety nemusí být špatný i lilek.