Přírodní maso se žampionovým přelivem
Brokolice alá brokolice
Fazolky s pikantním mandarinkovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu moc dobré,jen mám ráda opečené žampiony pěkně do zlatohněda, tak to omáčce dodalo i pěknější barvu ;-)
Výborné a rychlé! :)
Rozhodla jsem se vynechat brokolici... Výborné! :-)
souhlasím! Výborné a nemusí být ani ta brokolice :-) Doporučuji!
Výborný přeliv, budu použivát i k masům. :-P Děkuji za recept <3 .Doporučuji.
Pomazánka z tuňáka
Klasické kremrole
Fazolový salát V.
Zapékané masíčko se sýry
Tvarohový dortík
Špenátová polévka s krutony
Smažený máslový celer
Šunkovo-sýrové karbanátky
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem