Přírodní maso se žampionovým přelivem
Brokolice alá brokolice
Fazolky s pikantním mandarinkovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu moc dobré,jen mám ráda opečené žampiony pěkně do zlatohněda, tak to omáčce dodalo i pěknější barvu ;-)
Výborné a rychlé! :)
Rozhodla jsem se vynechat brokolici... Výborné! :-)
souhlasím! Výborné a nemusí být ani ta brokolice :-) Doporučuji!
Výborný přeliv, budu použivát i k masům. :-P Děkuji za recept <3 .Doporučuji.
Pestrý zeleninový kotlík
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Řezy s rebarborou
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Květákový nákyp se šunkou
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Penne se špenátem
Grilovaný řapíkatý celer
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Mrkvový krém se zázvorem a chilli