Nejdříve připravíme dresink z tvarohu, pomletých ořechových jader, smetany, několika kapek estragonového octa a pokrájené pažitky. Důkladně jej vmícháme a necháme chvíli rozležet. Brokolici rozdělíme na porce a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme asi 10 minut, vyjmeme a necháme okapat. Ještě tepolou ji přelijeme tvarohovým dresinkem a podáváme s brambory zapečenými ve slupce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|10. 2. 2016 20:11
Výborné jídlo. Brambory peču tak, že je rozkrojím na půl a dám na plech s osoleným olejem a tymiánem řezem dolů. Peču určitě přes půl hodiny.
Jana
|10. 2. 2016 20:11
Výborné jídlo. Brambory peču tak, že je rozkrojím na půl a dám na plech s osoleným olejem a tymiánem řezem dolů. Peču určitě přes půl hodiny.
iva
|8. 2. 2015 08:48
nechutnalo nam to =-O :-\
Lydie
|18. 1. 2015 10:33
Nedoporučuji prostě tak dát samotné brambory do trouby, nafouknou se a začnou vybuchovat, výsledek si asi už umíte představit. Lepší je péci je spolu s masem nebo i bez masa společně se zeleninou spolu s cibulí a stroužky česneku, nějaké to koření, pak je to vynikající jídlo.