• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Brightonský roastbeef
Napište svůj komentář k receptu

Brightonský roastbeef

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brightonský roastbeef
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek rostlinný olej
    • sardelová pasta
    • worcestrová omáčka
    • 0,25
      l bílé víno
    • masox
    • 1
      kg roštěná

Postup přípravy receptu

1
Z roštěnce pečlivě odstraníme všechny blány a nařízneme šlachy. Maso svážeme provázkem, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odpočinout. Poté maso na oleji zvolna opečeme po všech stranách. Poté maso zlehka potřeme sardelovou pastou a dáme péci do trouby. Přidáme worchestrovou omáčku, podlijeme vínem a přidáme masox.
2
Pečeme pomalu a často otáčíme. Když je maso měkké, odstraníme provázek a nakrájíme je na tenké plátky. Podáváme s brambory a zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef v peprném plášti

Roastbeef v peprném plášti

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Yaro Alsorra | 12. 12. 2009 16:37

    souhlasím s výše uvedenými poznámkami. Není uvedena doba pečení a ani teplota a navíc, kdo dává do jídla masox /E 621-glutaman sodný/ ničí chuť masa a své zdraví.

  • pepa petr | 19. 2. 2005 17:22

    pozastavuje mě tam tak dlouhá doba mírného dušení.Ta masu musí dodat zákonitě při porcování šedý ne růžový vzhled.

  • Tomás Novák | 19. 3. 2004 17:11

    Tak to nebude moc dobrý roastbeaf.Naložil bych ho den do předu,pak opekl na pánvi a pak pekl na 160 C asi hodinu a půl!Moso bude u prostřed krásně růžové

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Masox Pepř mletý Roštěná Rostlinný olej Sardelová pasta Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Pórková "malovaná" polévka

Pórková "malovaná" polévka

Quiche

Quiche

Těstovinový salát Moravanka

Těstovinový salát Moravanka

Salát z okurek

Salát z okurek

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Zapečené kuřecí s rajčaty

Zapečené kuřecí s rajčaty

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Bramborový chléb

Bramborový chléb

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

106
Máslové řízky
Máslové řízky
89
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
75
Dýňová tortila
Dýňová tortila
19
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kotlety s ořechy a…
16
Bramborový guláš
Bramborový guláš

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

Tereza Ramba na premiéře: Zapomněla šaty i podprsenku!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

  • Recepty.cz
  • Brightonský roastbeef
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact