Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu) a ochutíme kečupem, hořčicí, sojovou omáčkou, solí a pepřem.
Dal jsem i s nálevem a bylo to super, alespoň to bylo v nějaké omáčce a také jsem díky tomu mohl fazole trochu podusit. Moc mi chutnalo. :-)
Věra Nováková
|15. 6. 2010 22:54
Já jsem salát u Katky jedla a je opravdu výborný
Kateřina Čechová
|31. 5. 2010 22:11
Dobrý den, salát je moooc dobrý, dělala jsem už několilkrát ke grilovanému masu a z trojité dávky. Výborné i druhý den - když zbyde. I bez masa, jen tak s chlebem. Jednička.Katka
recepty 73
|27. 9. 2009 19:40
Bomba!!!!!!!!Příště musím udělat z dvojité dávky.1*.Jiří
Kuchařka on-line
|21. 4. 2008 15:12
Opraveno, pokud si přejete něco opravit v receptu pište raději e-mail, já všechny komentáře nestíhám :-))
Ivana Přikrylová
|21. 4. 2008 11:48
Ještě jednou prosím Kuchařku on-line o opravu jména autora receptu. Změnit z Jana na IVANA. Přikrylové jsme tady jako autorky už tři, tak bych ráda, když si ve vyhledávači zadám své jméno našla i tento recept, děkuji
Ivana Přikrylová
|18. 4. 2008 11:13
Věro dík za pochvalu, já jsem foto salátu poslala, ale zatím ho nezveřejnili
Věra z Dc
|17. 4. 2008 13:36
Ivano (Jano) :-) je to moc dobrý a rychlý. Dala jsem na talíř natrhalé listy salátu a doprostřed tento fazolový salát oparádila ředkvičkami no bohužel to bylo hned v čudu a ani jsem nestačila vyfotit :-)) snad příště. Dávám za 1*
Ivana Přikrylová
|15. 4. 2008 14:25
Prosím o opravu mého jména, omlylem jste napsali Jana ale já jsem IVANA