Vypracujeme těsto bez vykynutí. Vykrájíme větší kolečka, která rozkrojíme na čtvrtiny, naplníme nádivkou a zavineme. Před pečením potíráme rozšlehaným vejcem. Hotové pocukrujeme. Peče se asi 20 minut při 170 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marta Kropáčová
|6. 5. 2009 12:05
Taky se připojuji ke kladným ohlasum.Měla jsem recept,kde se těsto dávalo na noc do ledničky.Když ho porovnám s timto,co se týka chutí,nevidím v tom žádný rozdíl.Díky a samozřejmě za 1
Radka Králová
|19. 4. 2009 14:51
Naprosto dokonalé, včera jsem vyzkoušela poprvé a dnes již nejsou. Zaprášilo se po nich, jak jsou dobré.
Tereza J.
|14. 8. 2008 08:31
Potrite pred pečením, ale aj počas pečenia vajíčkom alebo mliekom, potom vám neprasknú.
zdenka supolova
|13. 8. 2008 22:23
Dělala jsem je 2x,jsou moc dobré a rychlé,ale pokaždé mi při pečení praskly.Nevíte,čím to může být,přidala jsem lžíci mléka,ale možná jsem měla přidat trochu mouky?Děkuji
Jitka H.
|6. 2. 2007 16:10
Včera jsem zkoušela,musím pochválit
Anonym
|18. 6. 2006 21:59
Přibližně 25 kousků.:o)
Jitulka
|18. 6. 2006 14:44
Kolik je zhruba z toho množství kousků? Děkuji :o)
Alena Tarabová
|17. 5. 2006 15:35
Děláme jak s ořechy, tak s mákem, obojí nemá chybu.
Martina N
|15. 5. 2006 10:46
Milujem bratislavské rohlíčky určite vyskúšam aj s makovou náplňou
Pavlína Svitáková
|15. 5. 2006 10:40
Ježiš,Bratislavské rohlíčky zbožňuji.A tyto se nenechávají kynout,rychlovka,to si dám....Dííííík.