• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bratislavské rohlíčky II.
Napište svůj komentář k receptu

Bratislavské rohlíčky II.

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bratislavské rohlíčky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera nebo máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 10
      g droždí
    • 2
      lžička moučkový cukr
    • 7
      lžíce mléko
    • 1
      špetka sůl
  • Ořechová nádivka
    • 100
      g ořechy
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks bílek
    • 2
      lžíce hnědý rum vše smíchat

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto bez vykynutí. Vykrájíme větší kolečka, která rozkrojíme na čtvrtiny, naplníme nádivkou a zavineme. Před pečením potíráme rozšlehaným vejcem. Hotové pocukrujeme. Peče se asi 20 minut při 170 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bratislavské plecko pro Aničku

Bratislavské plecko pro Aničku

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marta Kropáčová | 6. 5. 2009 12:05

    Taky se připojuji ke kladným ohlasum.Měla jsem recept,kde se těsto dávalo na noc do ledničky.Když ho porovnám s timto,co se týka chutí,nevidím v tom žádný rozdíl.Díky a samozřejmě za 1

  • Radka Králová | 19. 4. 2009 14:51

    Naprosto dokonalé, včera jsem vyzkoušela poprvé a dnes již nejsou. Zaprášilo se po nich, jak jsou dobré.

  • Tereza J. | 14. 8. 2008 08:31

    Potrite pred pečením, ale aj počas pečenia vajíčkom alebo mliekom, potom vám neprasknú.

  • zdenka supolova | 13. 8. 2008 22:23

    Dělala jsem je 2x,jsou moc dobré a rychlé,ale pokaždé mi při pečení praskly.Nevíte,čím to může být,přidala jsem lžíci mléka,ale možná jsem měla přidat trochu mouky?Děkuji

  • Jitka H. | 6. 2. 2007 16:10

    Včera jsem zkoušela,musím pochválit

  • Anonym | 18. 6. 2006 21:59

    Přibližně 25 kousků.:o)

  • Jitulka | 18. 6. 2006 14:44

    Kolik je zhruba z toho množství kousků? Děkuji :o)

  • Alena Tarabová | 17. 5. 2006 15:35

    Děláme jak s ořechy, tak s mákem, obojí nemá chybu.

  • Martina N | 15. 5. 2006 10:46

    Milujem bratislavské rohlíčky určite vyskúšam aj s makovou náplňou

  • Pavlína Svitáková | 15. 5. 2006 10:40

    Ježiš,Bratislavské rohlíčky zbožňuji.A tyto se nenechávají kynout,rychlovka,to si dám....Dííííík.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Vánoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Droždí Hera Hnědý rum Mléko Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Kotlety plněné šunkou a sýrem

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Pleskačky

Pleskačky

Pizza těsto - rychlé a tenké

Pizza těsto - rychlé a tenké

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Kotlety na šlehačce

Kotlety na šlehačce

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

108
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
102
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
63
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
41
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
32
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz České krásky a jejich zahraniční lásky! Šeredová, Maxová a další našly štěstí v cizině

České krásky a jejich zahraniční lásky! Šeredová, Maxová a další našly štěstí v cizině

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Bratislavské rohlíčky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact