• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bratislavské rohlíčky II.
Napište svůj komentář k receptu

Bratislavské rohlíčky II.

autor: Uživatel (#121882)
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bratislavské rohlíčky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 100
      g hera nebo máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 10
      g droždí
    • 2
      lžička moučkový cukr
    • 7
      lžíce mléko
    • 1
      špetka sůl
  • Ořechová nádivka
    • 100
      g ořechy
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks bílek
    • 2
      lžíce hnědý rum vše smíchat

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto bez vykynutí. Vykrájíme větší kolečka, která rozkrojíme na čtvrtiny, naplníme nádivkou a zavineme. Před pečením potíráme rozšlehaným vejcem. Hotové pocukrujeme. Peče se asi 20 minut při 170 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bratislavské plecko pro Aničku

Bratislavské plecko pro Aničku

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marta Kropáčová | 6. 5. 2009 12:05

    Taky se připojuji ke kladným ohlasum.Měla jsem recept,kde se těsto dávalo na noc do ledničky.Když ho porovnám s timto,co se týka chutí,nevidím v tom žádný rozdíl.Díky a samozřejmě za 1

  • Radka Králová | 19. 4. 2009 14:51

    Naprosto dokonalé, včera jsem vyzkoušela poprvé a dnes již nejsou. Zaprášilo se po nich, jak jsou dobré.

  • Tereza J. | 14. 8. 2008 08:31

    Potrite pred pečením, ale aj počas pečenia vajíčkom alebo mliekom, potom vám neprasknú.

  • zdenka supolova | 13. 8. 2008 22:23

    Dělala jsem je 2x,jsou moc dobré a rychlé,ale pokaždé mi při pečení praskly.Nevíte,čím to může být,přidala jsem lžíci mléka,ale možná jsem měla přidat trochu mouky?Děkuji

  • Jitka H. | 6. 2. 2007 16:10

    Včera jsem zkoušela,musím pochválit

  • Anonym | 18. 6. 2006 21:59

    Přibližně 25 kousků.:o)

  • Jitulka | 18. 6. 2006 14:44

    Kolik je zhruba z toho množství kousků? Děkuji :o)

  • Alena Tarabová | 17. 5. 2006 15:35

    Děláme jak s ořechy, tak s mákem, obojí nemá chybu.

  • Martina N | 15. 5. 2006 10:46

    Milujem bratislavské rohlíčky určite vyskúšam aj s makovou náplňou

  • Pavlína Svitáková | 15. 5. 2006 10:40

    Ježiš,Bratislavské rohlíčky zbožňuji.A tyto se nenechávají kynout,rychlovka,to si dám....Dííííík.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Vánoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Droždí Hera Hnědý rum Mléko Moučkový cukr Ořechy Polohrubá mouka Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy

Dipy ke grilovanému masu - z červené…

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

Nepečený ostružinový dort

Nepečený ostružinový dort

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

60
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
50
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
48
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Bratislavské rohlíčky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact