Nevím, zda je to špatně nebo ne, ale smetana mi připadá zdrclá a moc mi to nejde přes pusu:-((
ted to delam pro architekty hahaha ale jinak neco ve stylu floyda radsi.
Moc dobre:-) akorat jsem nemela tolik brambor,tak jsem pridala na tenka kolecka nakrajenou mrkev.Melo to trosku jinou chut,protoze mrkev je sladka,ale chutnalo nam. Je to na jednicku!
Bylo to vynikající, příště ale místo česneku zkusím cibuli... :-)
Aj u nás je niva drahšia ako mäso, ale sem stačí naozaj 150g a to určite lacnejšie ako 1 kg mäsa:)Je to chutné, ale nabudúce nedám žiadny cesnak, ten mi tam nechutil.
Vypada to spravne "smradlave" a chutne. Skoda jen, ze je u nas niva tak draha, ze se mi vyplati spis koupit ty kotlety nez ten syr.
POCHUTNALA SI CELÁ RODINKA,DÁVÁM ZA 1*
Výborná mňamka, super, jen jsem nevěděla,jak dát velkou smetanu,tak jsem dala 400ml a fakt super a maso k tomu vůbec není potřeba. Všem doporučuju /jo a brambory jsem taky před tím trochu povařila ve slupce/
Já brambory trošku povařím ve slupce, pak překrojím, řeznou stranu namočím do rozetřeného česneku a zabalím do alobalu, mírně pomazaného olejem. Upeču a tu zakysanou smetánku s rozstrouhaným sýrem položím navrch. ¨Moc to všem chutná
Tyto brambory jsem také dělala,ale se šlehačkou.Ale myslím,že ta zakysaná smetana tomu dodá lepší chuť.Takže jí tam příště dám.Jinak výborný recept a souhlasím s paní Pavlínou velice sytý.
Brambory jsou super.Ale do spodu jsem dala kotlety ,osolila,opepřila a potřela hořcicí.Zalila sladkou smetanou.Pekla jsem na 180 st. 20 min. a pak stahla na 150 st.dalších 20 min.Paráda.
Super recept
Tak jsme dneska vyzkoušeli a musím říct, že tedy SUPER, moc chutnalo. :o) K tomu jsem udělala kotlety na přírodní způsob a nemělo to chybu.Mám zaznamenáno, jako trvalý recept naší rodiny.
Tohle přesně dělám, ale dávám tam ještě pokrájené, syrové kuř.řízky a místo zakysané smetany sladkou.Je to vynikající.
Rada pro Zuzku: já brambory nejprve uvařím,v pekáčku rozmačkám a zaliji smetanou,do které jsem přidala strouhanou nivu a cihlu spolu s česnekem a pepřem.Solit se to nemusí. Pak stačí půl hodinka při 170.
Výborné, děkuji za recept a všem doporučuji
moc dobré...ale maso tam schází...
velice dobra příloha,delala jsem je dnes k obědu. K tomu plnene kotlety a fakt žužo. dik za recept.
Muze mi nekdo poradit, pri kolika stupnich se to pece? mela jsem tenoucke platky a pekla na 170, pak na 150 st. Niva ve smetane se zacala varit a rozvarilo se to, bylo to bez chuti. Diky.
Výtečný a sytý recept.Dali jsme si je s uzeným kuřetem.Salátek k tomu.Funím ještě teď.
Včera jsem je dělala.Zprvu všichni doma ohrnovali nos při přípravě, ale nakonec mlaskali všichni.Moc dobré.
Je to super, zkuste si k tomu udělat mrkvový salát s citronem, trochou cukru. Výborná kombinace
já bych ještě přidal plátky vepřové kotlety, zkusím to
říkáme tomu doma smradlavé brambory a mic si na nich pochutnáváme
vážně skvělé,manžel to odmítl jíst,ale ostatní si pochutnali
Jsou výborné a pokud je důkladně omyjeme,můžeme nechat i ve slupce.
Moc dobré!!! Dělala jsem je dnes k večeři a všichni mlaskali.
Moc dobré...:o), miluji brambory zapečené na jakýkoliv způsob a tyhle jsou opravdu chutné..."o)
Tyhle brambory jsem pekla predevcirem. Byly uzasne!Rychla priprava, jenom to zapekani trosku dyl trvalo (moje plátky mely neco pres pul cm a pekla jsem to hodinu pri 200 st., potom jeste asi 15 min. při 17), ale vysledek stal opravdu za to! Dik za recept. Z.
Recept se připravuje ze syrových brambor nakrájených na tenké plátky cca asi 4 mm.( pro anonyma ze dne 1.2.05) Zapéká se asi 30-40 minut a vše krásně změkne. "Pěkně Vám to provoní kuchyň" :))
Vynikající!!!!!
Opravdu výtečne!mňam
Opravdu je to výborné.Moc jsem si pochutnal.
Výborné!!!!!!!!
To mají být brambory vařené nebo syrové?
A při jaké teplotě se to peče? Stačí 180?Děkuji!
Výborné!