Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|14. 10. 2007 16:12
Poslala som aj obrázok, ale zatiaľ nie je uverejnený. Som rada, že chutilo.
Daniella O.
|12. 10. 2007 15:49
Terezko,manzel vcera griloval a tyhle brambory jsem zvolila jako prilohu. Dala jsem opravdu rajcata z konzervy i s nalevem (brambory tim krasne nasakly) plus jeste cerstvou bazalku a nakonec jsem to cele zasypala syrem a zapekla v troube s vrchnim grilem,az syr krasne zezlatl. Vysledek byl ten,ze brambory byly pryc za par minut a maso skoncilo v lednicce,takze ted hledam recept na najaky dobry salat,kam bych mohla pouzit grilovane kure. Vas recept opet nezklamal!!!! Vynikajici..... Dekuji.
Járina
|12. 10. 2007 08:01
Trošku si neumím představit, jakou to bude mít chuť, ale vypadá to zajímavě, určitě vyzkoušíme :)
Tereza J.
|11. 10. 2007 18:07
Daniellka, ja si bazalku pestujem, takže mám čerstvú, ale myslím si, že môžete použiť ochutené paradajky z konzervy.
Daniella O.
|11. 10. 2007 16:41
Terezko,myslite,ze muzu pouzit rajcata z konzervy,ktera uz jsou ochucena bazalkou nebo je bezpodminecne nutne dat cerstva? Pokud ano ,loupete je? Dekuji.