Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žluté řezy se sněhem
Nivová pomazánka II.
Borůvkový (višňový) likér
Koláčky na neděli
Bílý roládový dort
Květákový salát nebo pomazánka
Jogurtová buchta s borůvkami
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Kapustová polévka s klobásou
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake