Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červené řepy
Nepečený jablkový dort
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Šumavské těstoviny
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Jablečný koláč (buchta)
Americké "Sloppy Joes"
Výborná drobenková buchta
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Čočková polévka se slaninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem