Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka II.
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Koktejl Mai-Tai
Palačinky (na palačinkovač)
Bylinkový chléb (DUKAN)
Pečený Pangasius
Pochoutkový dip k zelenině
Čočkový salát s treskou
Pistáciové sušenky
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone