Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Masové závitky
Kynutý závin
Hustá bramboračka
Kakaové řezy s jablky
Výborné koblížky z trouby
Křupavý jarní salát
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Dušené zelí - zadělávané
Dušená kapusta se slaninou
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem