Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pivní salát
Celerové placičky
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketová směs s uzeninou
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Pečené vepřové koleno
Bramborový salát
Tortilla s paprikou a pórkem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Chřestový salát s vejcem