Brambory v krásně křupavé krustičce ze sýra a vlašských oříšků jsou skutečnou dobrotou, kterou můžete jíst jen tak nebo jako originální přílohu. Hotové jsou jedna dvě a jistě si na nich pochutná úplně každý.
RADA: Jak na nejlepší domácí hranolky
RADA: Zkuste další recepty z brambor
Hranolky
Bramborové hranolky zapečené s uzeným…
Hranolky se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Majolková bábovka - ořechová
Brokolicová (květáková) roláda
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Celerová pomazánka s česnekem
Těstovinový salát s červenou řepou
Hřibová čalamáda tety Liduš
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka