• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
Napište svůj komentář k receptu

Brambory v jiném stavu.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Brambory v jiném stavu.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • smetana
    • salám
    • sýr
    • majoránka
    • pepř mletý
    • vegeta
    • sůl
    • petrželka
    • tymián
    • oregáno
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Vydlabejte velké brambory a osolte. Dužinu nastrouhejte, smíchejte s trochou smetany, nakrájeným salámem, nastrouhaným tvrdým sýrem. Přidejte majoránku, pepř, vegetu, sůl, petrželku, tymián a dobromysl. Vznikne směs, kterou naplníte vydlabané brambory.
2
Sádlem vymastěte pekáček a brambory tam naskládejte. Pečte asi 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Pečené brambory Hasellback

Pečené brambory Hasellback

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • IwetTka | 19. 3. 2011 11:06

    Bramboy jsem jedla u přítelovi babičky a tak mi zachutnaly že jsemk se rozhodla je udělat doma taky jsem tam přidala nivu dá tomu správnoou chuť =) ale nevěděla jsem jestli bramboory při pečení nachvíli zavřít aby mi tolik neoschly ale přidala jsem navrch trochu másla a neměli chybu doma všem oc chutnali =) :-P

  • ladislava staffenová | 29. 9. 2009 18:18

    Já ještě přidávám libeček

  • Jarka O. | 29. 9. 2009 15:02

    Já peču brambory uvařené jen napůl. Syrové se budou hůř vydlabávat, zcela uvařené můžou mít tendenci se rozpadnout, my totiž máme brambory rozsýpací :-) A já za sebe bych vymázla důlky třeným česnekem;-)

  • marie nezlakova | 24. 9. 2009 09:07

    Z receptu bych řekla,že se jedná o syrové brambory,když je doba pečení cca 50 minut.Já je dělám z brambor předem vařených a peču 15-20minut.Obsah náplně je velice variabilní,takže si přijde na své každý.Název je opravdu nádherný.Aby se mi brambory nekolíbaly v pekáčku a náplň neměla tendenci opouštět své místo,lehce je seříznu.

  • Anna Vobroučková | 24. 9. 2009 08:00

    Předpokládám,že jsou brambory syrové,z receptu to není patrné,ale líbí se mi určitě vyzkouším.A také přidám nivu jsem na ni ujetá.

  • Simča Sládková | 23. 9. 2009 23:33

    Tedy vědomě porušuji pravidlo, neboť hodnotit se má až po vyzkoušení, ale já chci kladně hodnotit ten nádherný název. Už kvůli němu recept vyzkouším!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Uzeniny Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Majoránka Oregáno Pepř mletý Petrželka Sádlo Salám Smetana Sůl Sýr Tymián Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Rychlá uzeninová polévka s rýží

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Banánovo-čokoládový vláčný koláč

Cizrnová polévka

Cizrnová polévka

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Malinové / ostružinové knedlíky

Malinové / ostružinové knedlíky

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Domácí nutella

Domácí nutella

Doporučujeme

50 minut
Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

46
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
20
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
16
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…
15
Adžika směs z mletého masa
Adžika směs z mletého…

Zajímavé články

Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
AHA.cz Deník Aha! 8.11.2025

Deník Aha! 8.11.2025

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Uslzená Tatiana Drexler: Strach o další působení ve StarDance

Uslzená Tatiana Drexler: Strach o další působení ve StarDance

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Brambory v jiném stavu.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact