tento recept je vyborny,take davam zampiony na platky.
Ano s kotletama výborný,ale smetanu nalit až na dopékání pak je zoftík lepší
delam neco podobneho s kysanym zelim,vymazu zapekaci misku olejem nebo sadlem,dam omyte brambory-i ve slupce,pokrajene na kolecka,na to vrstvu zeli-neoplachovat,potom naklepane okorenene maso,muze byt kureci,ale davam i plecko nebo krkovicku...zase vrstva brambor a nahoru opet zeli,priklopim a pecu dokud brambory a maso nezmekne,cca 1hod-1,5hod na 200
Tedy nastrouhám muškátový ořech, ne květ, pochopitelně, omlouvám se za chybu v předchozím příspěvku.
Je možné, že tu už velmi podobný recept je. Nicméně já to dělám velmi podobně, mám ale velký alsaský pekáč, který mi dovoluje udělat ještě více vrstev a tak kladu na dno mírně vymazaného pekáče prvně brambory, pak cibulku, pak maso, opět cibulku a nahoru brambory. S cibulkou se nemusí ani nějak moc přehánět a chutná mimochodem lépe když se před vložení do pekáče zpění na másle. Na vrchní vrstvu brambor ještě nastrouham trošku muškátového květu. Zato majoránku a kmín přidávám, jen když na to mám chuť. Líbí se mi ale nápad přidání klobasky. Třeba s nějakou pálivou čabajkou to může být doopravdická lahůdka. ;-)
Dělám to podobně,ale většinou ke kuřecímu masu přidám i kotlety a každý si vybere.