Brambory nakrájíme na kostičky a osmahneme na pánvi se lžičkou oleje. Můžeme osolit, záleží zda jsme brambory již solili při vaření. Odstavíme z plamene, přidáme pesto a promícháme. Dáme na talíř a smícháme s mozzarellou nakrájenou na kousky, mozzarella tak jen trochu změkne. Pokud chceme aby se mozzarella "táhla", přidáme ji ještě na pánvičce. Ihned podáváme jako samostatný chod.
Ahoj Jarko, jsem rada,ze chutná a sem někdy nakouknes. ;-)
Jarka O.
|10. 9. 2012 13:49
Další výborné jídlo na léto, když se nechce dlouho stát u plotny. Díky, určitě budu dělat častěji a i dcera na koleji tohle lehce zvládne.
Zdena
|2. 10. 2011 14:14
No tož včil sem to vařila s Jarmilou a Květou a pěkně sme si pošmákli ale místo té mocarely sem tam dala kabanos :-) a místo olivovýho oleja sem využila zbytek řepkovýho :-)
Recept nezklamal:) Jednoduché, rychlé a moc dobré! jen tu mozarellu dám příště raději až na talíř k ještě horkým bramborám. Na té pánvi roztála asi až moc. Chuťově to ničemu nevadilo, výborné, jen se tak táhla, že jsem ji na ten talíř ne a ne dostat:) A Ivo, snad se nebudeš zlobit, ale opět tam skončila i malá cuketa:)) Nakonec babi měla s hruškovým kompotem, já s rajčatovým salátem a opravdu dobrota!