Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Játrová nádivka na pekáč
Řízečky naruby
Bramborové šišky na slano
Kuřecí na houbách pro začínající…
Friulské frico
Plněné vepřové plátky
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Jidáše - sádlové
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci