Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Kovářské kotlety
Rebarborová buchta
Třešňový koláč z podmáslí
Kuřecí řízek s hořčicí
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Lesklá citronová poleva
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Dvoubarevný roládový dort se…
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi