Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Buchty s povidly
Bramborové placky s mákem
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Melounové jednohubky (salát)
Soté z vepřového masa
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Smažené bramborové kroužky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki