Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Domácí kandovaný zázvor
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Jablečná přesnídávka (pyré)
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Kompot z hroznového vína
Bábovkový dort
Vláčný makovník / makovec
Pařížské řezy ....Danča
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory