Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Kapr s česnekem
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Domácí kachní paštika
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Vepřové závitky plněné sýrem
Pikantní bezmasé rizoto se sýrem
Německý bramborový salát
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi