Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Chlupaté knedlíky III.
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Houbové ragú
Plněná sekaná z bůčku
Bazalkové tofu
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Pohádkový čokoládový dort
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…