Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Sýrová pomazánka na topinky
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Domácí rohlíčky
Dijonský koláč slaný - z listového…
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Kuskus na čínský způsob
Naložený hermelín s olivami
Biskupský chlebíček
Vláčný makovník / makovec
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory