Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Smažený celer se sýrem
Guláš s paprikami
Rychlovka z těstovin
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Cizrna na italský způsob III.
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Banánovo - čokoládové řezy
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Kuřecí na medu s kuskusem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…