Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Námořnické kotlety
Višňové řezy II
Dortíčky se šlehačkou
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Orientální mrkvová polévka
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Grilovaný losos ve slanině
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory