Brambory s parmezánem a sušenými…
Sezamové brambory s parmezánem
Zapečený lilek s parmezánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A co s tím parmezánem? To se tam jen přihodí nebo se to ještě nějak zapéká?
Velikonoční syrek
Zapékaná zelenina
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Bramborový koláč s tuňákem
Kuskus salát
Medová kuřecí stehýnka
Česneková krkovička na tymiánových…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory